Idag
Hjælp Bestil

Hvad er Idag?

Idag tilbyder levering på få timer af alle de varer, der findes i butikker nær dig. Når du har sendt din bestilling i eTilbudsavis-appen, aktiverer vi én af vores indkøbshjælpere, der køber varerne for dig i en lokal butik og leverer dem til dig.

Visionen med Idag er, at helt gøre det nemt, effektivt og sikkert for almindelige mennesker som du og jeg, at hjælpe hinanden med indkøb.

Det kan være at tage en liter mælk med til naboen eller købe avisen, lidt frugt og nogle basser for hr. Jensen, der ikke har mulighed for at komme på gaden i dag. Vi understøtter nabohjælpen, som vi tror både er god for fællesskabet, for de lokale butikker og for leveringstiden.

Idag fungerer ved, at du bestiller varerne online med appen eTilbudsavis. Indkøbshjælperne foretager derefter dine indkøb i lokale supermarkeder og butikker. Vi kalder denne løsning for kunde-til-kunde levering.

Modellen bygger på tanken om at bruge vores fælles ressourcer bedre: Når der nu allerede er masser af mennesker i byen, der skal handle, hvorfor så ikke tage noget med for en anden?

Styrket fællesskab, lokale butikker og kort leveringstid

Vi kender alle den gode følelse af at kunne hjælpe andre, og den tryghed det er at vide, at vi selv kan bede om hjælp, når vi har brug for den. Med Idag er det lige præcis fællesskabet i at kunne hjælpe hinanden, vi lægger vægt på. Det har også den fordel, at leveringstiden er meget kortere end når du normalt bestiller varer på nettet.

Med Idag:

Prøv levering med Idag

Bestil varer til levering med Idag ved at bruge appen eTilbudsavis. I eTilbudsavis-appen finder du tusindvis af aktuelle tilbud fra lokale butikker, og du kan bestille disse tilbud til levering samt tilføje andet, du skal bruge, på indkøbslisten.

Vil du være indkøbshjælper?

Der er mange, der har brug for en hånd til indkøb. Du kan tjene en skilling ved at være indkøbshjælper og hjælpe andre i dit lokalområde.

Se om der er ledige opgaver i dit postnummer lige nu eller få besked, når der er.

Læs mere om at være indkøbshjælper på vores side med spørgsmål og svar

Er du butiksdrivende?

Modellen bag Idag gør det muligt at forbedre din service til kunderne og derved skabe mere salg.

Læs om vores samarbejde med butikker