Idag
Hjælp Bestil

Nyheder

18/11/20: Den første levering! 👍

Ghost Ship

Spiludviklerne Ghost Ship, vores nabo på Christianshavn, blev Idags første kunde. Amalie som er ansat hos Ghost Ship fik fyldt køleskabet op hjemmefra 👩‍💻 Vi glæder os til endnu flere leveringer!


15/11/20: Christianshavn bliver først med lyn-levering

I samarbejde med eTilbudsavis lancerer Idag nu hurtig levering af varer på Christianshavn i hjertet af København. Via eTilbudsavis appen bliver det nu enkelt for Christianshavnerne, at hjælpe hinanden med levering af aktuelle tilbud og andre varer fra 14 større kæder, der har butikker på, eller i nærheden af Christianshavn.

Christianshavn

Når en Christianshavner fremover bruger eTilbudsavis appen, vil det således være muligt at lave en indkøbsliste i appen og få varerne på listen leveret af en anden fra lokalmiljøet. Når du bestiller levering vil Idag hjælpe med at finde en lokal, der kan hjælpe med indkøb og levering af varerne.

Idag arbejder med at udvikle denne nye model for indkøb og levering af varer, som giver hurtig og miljøvenlig levering af varer fra lokale butikker. For de lokale butikker, giver den nye service, mulighed for at fastholde kunderne i den fysiske butik og på den måde konkurrere med e-handel.

Vi er super spændte på at se hvordan kunderne tager imod vores nye service. Dertil er vi spændte på at følge interessen for at hjælpe i nærområdet.

Planen er at fokusere på at kundernes oplevelser er i top, før vi udvider vores service til resten af landet.